Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 featured

január 29, 2018

Fanni

Valahogy mindig is irigyeltem azokat a nőket, akik a feslegük, szépséghibájuk, és mindenfajta hiányosságuk ellenére is igazi, könnyen észrevehető, vonzó kisugárzással rendelkeztek.

Eleinte azért ragadott meg a pin-up stílus, mert amikor ránéztem az akkori címlaplányok fotóira, olyan nőket láttam a képeken, akik pajkosak, vidámak, szexik és ezt nem félnek megmutatni az egész világnak. Mi nők, rengeteg gátlással küzdünk az életünk során, és én is mindig meg akartam felelni másoknak. De ahogy fokozatosan beleszerettem ebbe a stílusba, rájöttem, hogy itt nem kell tökéletes testtel, gyönyörű baba arccal rendelkeznem, ahhoz hogy vonzó lehessek.

Igen is szexi a nagy fenék, nyugodtan hangsúlyozzuk a kerekebb idomokat, kacagjunk teli torokból, ha ahhoz van kedvünk. Mutassuk meg mindenkinek, hogy milyenek vagyunk kívül, belül, és legyünk büszkék magunkra minden élethelyzetben. Ezért jelentkeztem erre a versenyre is, hiszen miért ne mérettethetném meg magam, mint bárki más?

Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 5 Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 4 Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 3 Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 2 Fanni Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 1