Nevezési feltételek | Nyilatkozat

1. A nonprofit Miss PinUp Hungary szervezője a Sunny Driver Étterem ( II.ker Hűvösvölgyi út 136.)

2. A versenyre magyar és külföldi állampolgárok is egyaránt jelentkezhetnek. A jelentkezés feltétele a 18 életévet betöltött életkor, felső korhatár nincsen.

3. A jelentkezés kizárólag online, a www.miss-pinup.com oldal jelentkezési lapján keresztül történhet.

4. A sikeres jelentkezéshez 5db jó minőségű jpg kiterjesztésű pin-up stílusú képek elengedhetetlenül szükségesek, valamint valós adatok és pár soros bemutatkozás is kell. Amennyiben bármelyik hiányzik, a jelentkezés érvénytelen.

5. Az elküldött fotók és bemutatkozó sorok nem tartalmazhatnak reklámot semmiyen formában, sem bújtatott v rejtett reklámot sem. Jelentkező elfogadja hogy ezeket eltávolítjuk a képekről és a bemutatkozó szövegéből.

6. A verseny ingyenes

7. Versenyző vállalja, hogy amennyiben a döntőbe jut elfogadja a szervezők által összeállított programot, és a Miss PinUppal kapcsoatos valamenniy saját szervezésű programon ( fotózás, sajtótájékoztató stb ) részt vesz, minden alkalommal a legjobb formáját adva csinosan jelenik meg és a verseny érdekében cselekszik

8. Versenyző kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy jelentkezési adatlapjan szereplő bemutatkozása, fotói illettve a verseny során róla készült fotó – és videoanyag a verseny weboldalán, illetve a verseny hivataos Facebook oldalán egyaránt korlátlanul felhasználható.

9. Versenyző vállalja, hogy a verseny színvonalához illően viselkedik, a zsűri jogkörét és döntését nem kifogásolja, a verseny ideje alatt betartja a Szervező utasításait, hátrányos passzív vagy aktív viselkedést nem tanúsít.

10. Versenyző a Szervező előzetes jóváhagyása nélkül nem végezhet reklámtevékenységet, nem vállalhat fellépéseket amely nem összeegyeztethető a Miss PinUp Hungary célkitűzéseivel és filozófiájával.

11. Szervezők előzetes és kifejezett jóváhagyása nélkül tilos a versennyel kapcsolatos bármilyen tartalom felhasználása, terjesztése, módosítása.

12. Versenyző a Szervezőre mint felhasználóra ruházza kizárólagosan, visszavonhatatlanul és teljes körűen a Versenyről valamint a Versenyhez kapcsolódó eseményeken a róla készült fotó, grafika, hang- és videofelvétel jogát. Szervező ezt korlátlanul terjesztheti, többszörözheti és átdolgozhatja.

13. Szervező a jelentkezők adatait bizamasan kezeli, a rendelkezésére bocsájtott személyes adatokat 3. félnek tovább nem adja.

14.A verseny győztese vállalja, hogy a döntő napjától számított 1 (egy ) éven keresztül nem vesz részt olyan reklám, PR vagy kommunikációs kapmányban amely a főszponzor vagy a Szervező érdekeit sértik

15. A verseny győztese vállalja, hogy a következő évi verseny elődöntőin és döntőjén, mint zsűritag térítésmentesen részt vesz, valamint aktív szerepet vállal a koronázási ceremóniában.