Klaudia Miss Pin Up Hungary 2018 featured

január 29, 2018

Klaudia

Sziasztok!

Kisláb a becenevem, abnormálisan kis lábméretem miatt. Emellé a hobbyt magasságom tökéletes célponttá tett az utálkozók számára. Hogy még több borsot törjek az orruk alá, 16 évesen kezdtem felvállalni a stílusomat amit a mai napig, lassan 23 éves koromig töretlenül felvállalok.

Mindig is úgy éreztem hogy rossz korba születtem, sosem tetszett az aktuális divat, mindig vissza vissza kacsintgattam, olyan időkre, amikor én még tervben sem voltam.
Nem a fővárosban élek, így kis falunkba, és városunkba, még nagy felháborodást keltett a kinézetem.
Nem műtermi és beállított fotókkal szeretnék jelentkezni, mert szerintem ez nem divat, hanem életérzés, amit nem csak a 4 fal között kell felvállalni!
Egy igazi pin up lány, határozott, csábító, bárkiről ledumálja a gatyát. Koruknak szexbálványai is felvállalták magukat, holott nem kis felháborodást keltettek. Éljenek a 2018-as pin up csajok. Vállaljátok fel magatokat!

Klaudia Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 1 Klaudia Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 4 Klaudia Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 3 Klaudia Miss Pin Up Hungary 2018 post picture 2