január 11, 2016

Veronica

Bemutatkozás:

Sziasztok Kovács Veronica (Vero) vagyok 22 éves, Budapesten élek. Hobbi szinten modellkedem!

2011. óta viselem a Pin-up stílust ami igazából már nem csak a stílusom hanem az életem egy részévé is vált!

Egy kedves barátom által ismertem meg ezt a stílust. Megmondom őszintén, semmi pénzért le nem cserélném. Örömmel jelentem ki, hogy egészen addig kerestem önmagam,amíg ebbe bele nem botlottam!!!

Számomra a Pin-Up az igazi vonzó nőt jellemzi!

Tetoválásaim:

Nos, egész eddig úgy voltam vele hogy a tetoválás menő dolog.Pedig nem! Akárhányszor oda jutottam hogy “akkor mostmár varratok magamra én is valami szépet” mindig vissza mondtam. Nem azért mert tartok tőle, hanem mert mi értelme lenne annak,ha számomra jelentéktelen mintákat tetováltatnék?? Semmi! Maximum annyi hogy szép és feltűnő. Sokáig úgy gondoltam hogy “dögösen néz ki”, de ahogy idősebb lettem, arra jutottam, hogy olyan mintákat varratok magamra,amik egy-egy történetet mesélnek el rólam vagy az életemről!! És ha megkérdezik hogy mik ezek, akkor majd azt mondhatom hogy: Az életem története a testemre van írva.

Magánélet… Rockabilly mint stílus akár Old’ érzés?

Hmhmm… Mondhatni hogy ezzel fekszem, ezzel kelek! Nekem ez az életem! Számomra fontos hogy az engem körülvevő ‘dolgok’ tükrözzék az egyéniségemet. Itt tegyük fel példának a lakásom, ezt is úgy díszítem, alakítom amilyen én vagyok. Szeretem a régi holmikat, képeket.

Kovacs-Veronica-Miss-PinUp-2016_02 Kovacs-Veronica-Miss-PinUp-2016_03 Kovacs-Veronica-Miss-PinUp-2016_04