február 21, 2015

Veronica

Bemutatkozás:

Sziasztok Kovács Rozália Veronica (Vero) vagyok 21 éves, Budapesten élek. Hobbi szinten modellkedem!

Stílus:

2011. óta viselem a Pin-up stílust ami igazából már nem csak a stílusom hanem az életem egy részévé is vált!
Egy kedves barátom által ismertem meg ezt a stílust. Megmondom őszintén, semmi pénzért le nem cserélném. Örömmel jelentem ki, hogy egészen addig kerestem önmagam,amíg ebbe bele nem botlottam!!!
Számomra a Pin-Up az igazi vonzó nőt jellemzi!
Ha eltekintünk a modellkedéstől és a Tricky Chicks-től, első sorban Budapesten élek, Pultosként dolgozom egy Amerikai & Mexicoi étteremben egészen pontosan a “Sunny Diner”-ben. Amire nagyon büszke is vagyok, mivel a legjobb dolog ami történt velem az életben hogy egy ilyen helyen dolgozhatok.

Tetoválásaim:
Nos, egész eddig úgy voltam vele hogy a tetoválás menő dolog.Pedig nem! Akárhányszor oda jutottam hogy “akkor mostmár varratok magamra én is valami szépet” mindig vissza mondtam. Nem azért mert tartok tőle, hanem mert mi értelme lenne annak,ha számomra jelentéktelen mintákat tetováltatnék?? Semmi! Maximum annyi hogy szép és feltűnő. Sokáig úgy gondoltam hogy “dögösen néz ki”, de ahogy idősebb lettem, arra jutottam, hogy olyan mintákat varratok magamra,amik egy-egy történetet mesélnek el rólam vagy az életemről!! És ha megkérdezik hogy mik ezek, akkor majd azt mondhatom hogy: Az életem története a testemre van írva.

Magánélet… Rockabilly mint stílus akár Old’ érzés?
Hmhmm… Mondhatni hogy ezzel fekszem, ezzel kelek! Nekem ez az életem! Számomra fontos hogy az engem körülvevő ‘dolgok’ tükrözzék az egyéniségemet. Itt tegyük fel példának a lakásom, ezt is úgy díszítem, alakítom amilyen én vagyok. Szeretem a régi holmikat, képeket.

Veronica_Miss-Pin-Up-1 Veronica_Miss-Pin-Up-2 Veronica_Miss-Pin-Up-3 Veronica_Miss-Pin-Up-4